Warning: set_time_limit(): Cannot set max execution time limit due to system policy in /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/themes/embark/plugins/envato_setup/envato_setup.php on line 37 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/themes/embark/plugins/envato_setup/envato_setup.php:37) in /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-multi-currency/frontend/cache.php on line 51 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/themes/embark/plugins/envato_setup/envato_setup.php:37) in /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-multi-currency/frontend/cache.php on line 52 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/themes/embark/plugins/envato_setup/envato_setup.php:37) in /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-multi-currency/frontend/cache.php on line 53 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/themes/embark/plugins/envato_setup/envato_setup.php:37) in /customers/9/a/0/romo-tours.dk/httpd.www/wp-content/plugins/woo-multi-currency/includes/data.php on line 1062 Østerstur med traktorbus – Rømø Tours

Østerstur med traktorbus

Østerstur

Østerstur med Traktorbus

KOM MED UD PÅ ØSTERSBANKERNE VED RØMØ OG PLUK JERES EGNE ØSTERS. VI FORTÆLLER OM HISTORIEN OG BIOLOGIEN BAG ØSTERS, OG OGSÅ OM, HVAD DER ELLERS ER SPISELIGT I VADEHAVET. KØRSLEN OP TIL DIGET FOREGÅR I TRAKTORBUSSEN FRA RØMØTOURS DVS. MAN OGSÅ KAN DELTAGE I TUREN UDEN EGEN BIL.

Turen

Det er en helt særlig oplevelse at gå på vadefladen, omgivet af horisont, himmel og plukke øster og tang til at spise. Som noget nyt i 2021, kører vi med Traktorbussen fra Rømøtours fra Tønnisgård og op til diget. Det giver vores naturvejleder mulighed for også at fortælle jer spændende om Rømø på køreturen. På turen får I mulighed for at samle Stillehavsøsters, muslinger og tang samtidig med at I oplever Vadehavet, Nationalparken og Verdensarven. Vi har naturligvis en Rømø-urtesnaps med i rygsækken, til at skylle oplevelsen ned med og naturvejlederen giver gerne råd og vejledning om tilberedning af råvarerne. NB: Alle skal medbringe en negativ COVID19-test som er maksimum 72 timer gammel.

DKK 345,-/person

Betalingsmuligheder

Du skal booke via Tønnisgaards hjemmeside

Spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Er dette noget for dig ?
da_DKDanish
Select your currency
EUR euro