Om os

Hvem er vi?

Vi er to meget engagerede samt motiverede ildsjæle, der begge kommer fra lokalområdet, bosiddende på Rømø og som brænder for at videreformidle al vores viden omkring områdets unikke natur og historie til turister fra nær og fjern.

Claus og Jette

Guider på flere sprog

Med Rømø Tours sørger vi altid for, at der er en lokal guide med på turen, til at fortælle om Rømøs særprægede natur og historie. Vores guide kan på dansk, tysk og engelsk formidle information om de mange ting, der er at opleve på Rømø og er altid gode for en snak og en god fortælling !

Rømø - øen i vadehavet

Rømø er ikke kun sand og vand. Der er masser af skøn og unik natur at finde på øen. Rømø er bl.a. kendt for sine store hedearealer, der i sensommeren står hen som blomsterflor, når hedelyngen blomstrer. På øen finder I også Rømø Lege- og labyrintpark, hvor I kan få timevis af sjov med børnene. Der er ligeledes masser af butikker på øen, primært beliggende i Lakolk, Kongsmark og Havneby. I Havneby finder I også færgeforbindelsen til den tyske ø, Sylt, som I kan købe billet til via Rømø Tours.

Køb online og spar penge
"Rigtig fin rundvisning, masser af interessante oplysninger om land og mennesker... meget opmærksom tour guide"
- Helga Tänzer
Gæst
da_DKDanish
Select your currency
DKK Dansk krone
EUR euro